Möt Jesper Hjelm - Cocktailmaestro och barägare

Jesper är barchef och delägare i F6 i Oslo, en intim cocktailbar i hjärtat av Frogner, mitt i det livliga nattlivet kring Solli Plass. Han har bred erfarenhet från utelivsbranschen i både Norge och Sverige.

 
 

Varför använder du Cold Pressed Juice?

Vi började använda Cold Pressed 2019. Innan detta pressade vi allt själva, men det tog mycket tid och det blev mycket svinn och kunderna stod och väntade på sina drinkar.

Efter att ha undersökt alla alternativ till att pressa själv föll valet på Cold Pressed Juice eftersom produkterna var överlägsna vad gäller smak och hållbarhet. Både anställda och kunder har sedan dess varit mycket nöjda.

Vilken av våra juicer är din favorit?

I baren används mest citron och lime i våra drinkar, men ingefärsjuicen är också fantastisk.

Har du några tips till andra bartenders på hur de kan använda vår juice?

Det är skillnad på juice och juice... Cold Pressed Juice smakar som om du har pressat den själv och fungerar perfekt i drinkar. Testa själv så förstår du vad jag menar.


Visste du att?

När juicen tappats på flaska går den igenom HPP-processen (exponeras för mycket högt tryck). Detta ger juicen en hållbarhet på upp till 50 dagar utan att det påverkar näringsvärdena eller smaken.

Valdemar Lundh